Τρίτος οδηγός για την Alfa Romeo Racing o Marcus Ericsson στην Αυστραλία

Σχετικά άρθρα

Προς τα τέλη της περασμένης σεζόν, η Alfa Romeo Racing ανακοίνωσε ότι ο Antonio Giovinazzi θα είναι ο δεύτερος οδηγός της για το 2019, πλαισιώνοντας τον Kimi Raikkonen στην ιταλοελβετική ομάδα. Ταυτόχρονα, αυτό σήμαινε ότι ο Marcus Ericsson χάνει τη θέση του στην F1, παρότι η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο 28-χρονος Σουηδός θα συνεχίσει να είναι μέλος της, αναλαμβάνοντας το ρόλο του τρίτου οδηγού και πρεσβευτή της μάρκας.

Τέλη Οκτωβρίου ο Ericsson ανακοίνωσε τα πλάνα του για την φετινή χρονιά, και πιο συγκεκριμένα ότι θα τρέξει σε όλο το πρωτάθλημα του IndyCar, με την ομάδα Schmidt Peterson Motorsports.

Σήμερα, όμως, η Alfa Romeo Racing έκανε γνωστό ότι ο Ericsson θα είναι ο τρίτος -εφεδρικός- οδηγός της ομάδας για τον πρώτο αγώνα της σεζόν, στην Αυστραλία, χωρίς να γίνεται γνωστό αν θα είναι και για τους επόμενους αγώνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...