Κατά την δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου RC F Track Edition στην Αμερική, ο διευθύνων σύμβουλος της διεθνούς στρατηγικής επικοινωνίας της Lexus, Moe Durand, αποκάλυψε ότι η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει μέσα στο 2019 “κάτι σημαντικό” για το LC.

Τι μπορεί να είναι αυτό; Το πιο πιθανό είναι ότι θα δούμε τo LC F, την γρήγορη έκδοση του πολυτελούς ιαπωνικού grand tourer, καθώς τον περασμένο χρόνο το έχουμε δει να κάνει δοκιμές σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κίνηση θα παίρνει από έναν twin-turbo 4,0-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 630 ίππων με 640 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται με το 10άρι αυτόματο κιβώτιο του LC 500. Ο κινητήρας ουσιαστικά θα είναι δύο 2.0-λιτροι turbo τετρακύλινδροι κινητήρες ενωμένοι σε γωνία 90 μοιρών, ενώ θα τοποθετηθεί και στην επόμενη γενιά του Lexus GS F, εκεί όπου θα αποδίδει 550 άλογα.

Αν δεν είναι το LC F, τότε θα δούμε την έκδοση παραγωγής του LC Convertible Concept, που έδειξε η εταιρία στην φετινή έκθεση του Detroit στις αρχές του χρόνου.