Lexus NX300 Black Line Special Edition

Σχετικά άρθρα

H Lexus παρουσίασε στην Αμερική την έκδοση Black Line Special Edition για το NX 300, που είναι διαθέσιμη τόσο για την μπροστοκίνητη έκδοση, όσο και για την τετρακίνητη. Η νέα έκδοση βασίζεται στο Premium πακέτο εξοπλισμού, με το μεσαίο SUV της ιαπωνικής εταιρίας να ξεχωρίζει από τις 18άρες ζάντες αλουμινίου σε μπρονζέ χρώμα.

Το NX300 Black Line Special Edition είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: το άσπρο (Eminent White Pearl), το ανθρακί (Nebula Gray Pearl), και το κόκκινο (Matador Red Mica). Ακόμα, το αυτοκίνητο διαθέτει μαύρη σκουρόχρωμη μάσκα, με μαύρες λεπτομέρειες, ενώ μαύρα είναι και τα φώτα ομίχλης, μαζί με τους εξωτερικούς καθρέφτες.

Οι μπρονζέ λεπτομέρειες απαντώνται και στο εσωτερικό και τις βλέπουμε στις ραφές των καθισμάτων, στην κεντρική κονσόλα, στις πόρτες και στα πατάκια. Ακόμα, υπάρχει μαύρη επένδυση οροφής, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, όπως επίσης και θερμαινόμενο τιμόνι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...