Το περασμένο Σαββατοκύριακο, 5 και 6 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε -για 3η συνεχόμενη χρονιά- ο μεγάλος τελικός του Drift Kings International Series (πρώην King of Europe) στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Στον αγώνα συμμετείχαν οι καλύτεροι οδηγοί του παγκόσμιου drift, προσέφερε εξαιρετικό θέαμα και ήταν ένας από του καλύτερους αγώνες στην ιστορίας του παγκόσμιου θεσμού Drift Kings Grand Final.

Στην -κατάμεστη από θεατές- πίστα των Σερρών, ο Χρήστος Χαντζαράς κατάφερε να κάνει ίσως τον πιο επιτυχημένο του ευρωπαϊκό αγώνα μέχρι σήμερα, κατακτώντας τη νίκη στην μεγάλη κατηγορία Pro στον τελικό της Κυριακής. Αυτή ήταν δεύτερη νίκη του Έλληνα οδηγού και της ομάδας του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς είχε ξανακερδίσει το 2017.

Όπως θα δεις στο παραπάνω video, ο Χαντζαράς οδήγησε απίστευτα την αγωνιστική του BMW M3 Turbo και έδωσε την ευκαιρία στους fans του drift να δουν θεαματικά περάσματα, επεισοδιακές μάχες και ατελείωτο καπνό από τα ελαστικά.

Ο Χαντζαράς, πρωταθλητής Ελλάδας, κέρδισε τον Marco Zakouril (Geos Drift Team), με τον αγώνα στις Σέρρες να ορίζει και τον πρωταθλητή στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Pro πρωταθλητής στέφθηκε ο Rick van Goethem και στην κατηγορία Pro2 ο Alexandre Strano, ενώ η Denise Ritzmann διατήρησε τον τίτλο της Drift Queen.

Κλείνοντας, να αναφέρω ότι ο Βολιώτης Γιάννης Καμζιόλης κατάφερε να φτάσει στον Τελικό της Pro2, για να τερματίσει στη δεύτερη θέση, έχοντας όμως πιέσει τον πρωταθλητή της κατηγορίας, Alexandre Strano.