Πριν δύο χρόνια η Lexus κατάργησε από την Ευρώπη το GS, αλλά αυτό συνεχίζει να διατίθεται στις Η.Π.Α και στην Ιαπωνία. Η ιαπωνική εταιρία, όμως, έχει ανακοινώσει ότι η παραγωγή του μοντέλου θα σταματήσει οριστικά τον επόμενο Αύγουστο, γι’αυτό και παρουσίασε την έκδοση Black Line.

Αυτή θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 200 αυτοκινήτων, αποκλειστικά για την αγορά των Η.Π.Α, με το GS Black Line να βασίζεται στην έκδοση GS 350 F Sport. Είναι διαθέσιμο ως πισωκίνητο ή τετρακίνητο, ενώ προσφέρεται σε άσπρο (Ultra White) ή μαύρο (Caviar) χρώμα.

Σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα είναι τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών, η μάσκα και η διακριτική πίσω αεροτομή, ενώ πατάει σε μαύρες ζάντες. Στο εσωτερικό, υπάρχουν μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με τις κόκκινες ραφές να δημιουργούν αντίθεση. Τα πάνελ των θυρών είναι σε κόκκινο δέρμα, όπως και το τιμόνι και η κεντρική κονσόλα.

Συνεχίζοντας, υπάρχει Alcantara στο περίβλημα του πίνακα οργάνων, στην κεντρική κονσόλα και στο υποβραχιόνιο, ενώ θα βρεις και μερικές carbon λεπτομέρειες. Τέλος, η έκδοση έρχεται με ένα σετ βαλιτσών της Zero Halliburton.