H Hyundai teasάρει το νέο Tucson, στις 15 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai ανακοίνωσε σήμερα ότι στις 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει τα παγκόσμια, ψηφιακά αποκαλυπτήρια της νέας -τέταρτης- γενιάς του Tucson, και συνοδεύοντας αυτήν την ανακοίνωση έδωσε τρεις teaser φωτογραφίες και ένα video του δημοφιλέστατου μοντέλου της.

Από τα teasers διακρίνεται έντονα ο ριζικά διαφορετικός σχεδιασμός του κορεαάτικου SUV, σε σχέση με αυτόν της τωρινής γενιάς, επιβεβαιώνοντας τα λόγια του Andrew Tuatahi, επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της κορεατικής εταιρίας, ότι το νέο Tucson θα είναι “πολύ ενδιαφέρον οπτικά”.

Διακρίνονται τα LED φώτα ημέρας, που είναι ενσωματωμένα μέσα στη μάσκα του μοντέλου, με το Tucson να ακολουθεί τη σχεδιαστική ταυτότητα “Sensuous Sportiness”, που έκανε το ντεμπούτο της στο νέο Elantra. Συνολικά, το νέο Tucson θα έχει μεγαλύτερο μήκος και πλάτος από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς, προσφέροντας ένα μακρύ καπό και κοντούς προβόλους, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να είναι αυξημένο και το μεταξόνιο του.

Παρατηρώντας το προφίλ, οι γραμμές στο τελείωμα της οροφής το κάνουν να μοιάζει με κουπέ, με τα γεμάτα γωνίες πάνελ του αμαξώματος να προσφέρουν μια δυναμική όψη. Οι σμιλεμένες επιφάνειες δημιουργούν εντυπωσιακή αντίθεση, μεταξύ μιας κομψής σιλουέτας και μιας μυώδους σφήνας, υποδηλώνοντας την κίνηση προς τα εμπρός, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο.

Το εσωτερικό του θα είναι εξαιρετικά φουτουριστικό, καθώς θα διαθέτει δύο μεγάλες οθόνες, μια στο κέντρο της κονσόλας και μια για τον πίνακα οργάνων, με το νέο Tucson να κάνει χρήση καλύτερης ποιότητας υλικών.

Τέλος, θα εξοπλίζεται με αρκετά χαρακτηριστικά ασφαλείας και κίνηση θα παίρνει από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση. Παράλληλα εξετάζεται και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...