Δολοφονήθηκε ο πρώην οδηγός της NASCAR Bobby East

Σχετικά άρθρα

O πρώην οδηγός της NASCAR, Bobby East, έπεσε νεκρός σε πρατήριο καυσίμων στην Καλιφόρνια ύστερα από επίθεση με μαχαίρι.

Ο 37χρονος δέχθηκε θανάσιμη επίθεση την Τετάρτη, την ώρα που γέμιζε το ρεζερβουάρ του οχήματός του, όπως ανέφερε η αστυνομία. Οι δυνάμεις τον βρήκαν στο σημείο και έφερε “σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στο στήθος” όπως αναφέρθηκε.

Καθώς αναμενόταν το ασθενοφόρο, οι ένστολοι επιχείρησαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, άφησε την τελευταία του πνοή καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές δεν επιβεβαίωσαν την ταυτότητά του, αλλά η Λέσχη Αυτοκινήτου των ΗΠΑ επεσήμανε πως ήταν πράγματι ο East αυτός που δολοφονήθηκε.

Νεκρός ο δράστης

Η αστυνομία έκανε έρευνα για τον εντοπισμό του 27χρονου William Millsap, ως δράστη της δολοφονίας, και εντοπίστηκε σε διαμέρισμα. Κατά την έλευση των αστυνομικών στο σημείο, ο Millsap φαίνεται ότι αντιστάθηκε και μετά από συμπλοκή, έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος “ήρθε σε αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...