H Volkswagen μας δείχνει το ID.7

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen αποκάλυψε σήμερα το νέο της ID όχημα, το ID.7. Πρόκειται για την έκδοση παραγωγής του ID.Aero, ένα fastback σεντάν μοντέλο που βασίζεται στην MEB+ πλατφόρμα και προσφέρει αυτονομία έως 700 χιλιόμετρα στον κύκλο δοκιμών WLTP. Το ID.7 έχει μεταξόνιο 2.969 χλστ, με το μήκος του να φτάνει τα 4,94 μέτρα.

Στο εσωτερικό του υπάρχει οθόνη αφής 15″, φωτιζόμενες επιφάνειες αφής, head-up display επαυξημένης πραγματικότητας, ψηφιακά ελεγχόμενους αεραγωγοί που προσαρμόζουν αυτόματα τη θερμοκρασία του αυτοκινήτου ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία, ενώ το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω της φράσης “Hello Volkswagen”.

Το αυτοκίνητο θα πωλείται σε Ευρώπη, Κίνα και Βόρεια Αμερική και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν εντός του δεύτερου τριμήνου του 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...