Αυτό είναι το facelift του VW Golf GTI

Σχετικά άρθρα

Χθες και στο περιθώριο του φετινού Consumer Electronics Show (CES), η VW έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες του ανανεωμένου Golf GTI, το οποίο ήταν καμουφλαρισμένο με ένα αυτοκόλλητο βινυλίου.

Ωστόσο, από το teaser video που έδωσε η εταιρία από το Wolfsburg διέρρευσε μια φωτογραφία του ανανεωμένου hot hatch. Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι δεν μπήκαν στον κόπο να αφαιρέσουν τις εικόνες από το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που δείχνουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου, καθώς η πλοήγηση στα μενού της τεράστιας οθόνης αποκαλύπτει το νέο Golf GTI χωρίς κανένα καμουφλάζ.


Δεν είναι σαφές εάν επρόκειτο για εσκεμμένη διαρροή, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι έχουμε μια κάπως σαφή εικόνα του Golf GTI facelift. Αυτό φέρει ανασχηματισμένα φωτιστικά σώματα, τα οποία γίνονται πιο λεπτά καθώς πλησιάζουν τη φωτεινή ράβδο. Αυτή κόβεται στη μέση από το φωτιζόμενο λογότυπο, ενώ το κλασικό κόκκινο διακοσμητικό εκτείνεται από τον έναν προβολέα στον άλλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...