Στα τέλη του 2012, αρχές του 2013 το νέο VW Golf

Σχετικά άρθρα

VW Golf 7 Renderigns

Volkswagen Golf, ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει ποτέ η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Σύμφωνα με το Reuters, η νέα, έβδομη γενιά του, θα παρουσιαστεί τον Νοέμβριο του 2012 με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τις αρχές του 2013.

Η VW θέλει να μειώσει τον “χρόνο ζωής” του τωρινού Golf, αφού η έκτη γενιά, βασίζεται στην γερασμένη πλέον πλατφόρμα PQ35 που πρωτοχρησιμοποιήθηκε στην 5η γενιά του Golf. Το Golf 7 θα εφοδιάζεται με την νέα πλατφόρμα MQB, “Modular Querbaukasten” στα Γερμανικά, “σπονδυλωτή αρχιτεκτονική” στα Ελληνικά, την ίδια που θα φορά και το νέο Audi A3 που θα παρουσιαστεί και αυτό μέσα στο 2012 με τις πωλήσεις του να ξεκινούν το καλοκαίρι του ίδιου έτους.

Η νέα πλατφόρμα MQB θα περιορίσει τις δαπάνες του VW Group το οποίο σχεδιάζει να κατασκευάζει περίπου 3 εκατομμύρια αυτοκίνητα με αυτή την πλατφόρμα ετησίως. Το μεγάλο πλεονέκτημα της νέας αρχιτεκτονικής είναι η ευελιξία της, και έτσι διαφορετικά μοντέλα μπορούν να κατασκευάζονται πάνω στην ίδια πλατφόρμα.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...