Η Irmscher στο περίπτερο της στη Γενεύη μας παρουσιάζει το Peugeot Partner “Urban Activity”, το Opel Insignia ST Cross4 concept study, ένα βελτιωμένο Chevrolet Cruze, και το βελτιωμένο Opel Astra GTC. Το κύριο γνώρισμα του Peugeot Partner “Urban Activity” είναι ότι στην οροφή υπάρχει μια pop-up τέντα της Partner Tepee. Η τέντα έχει διαστάσεις 1.20 x 2.45 μέτρα και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου υπάρχει μια σπονδυλωτή πλατφόρμα φόρτωσης η οποία έχει μήκος 1.15 x 0.75 μέτρα και προαιρετικά μπορεί να φιλοξενήσει ένα παιδικό κρεβάτι.

Το Opel Insignia ST Cross4 design study βασίζεται πάνω στο Insignia SporTourer Crossfour, το οποίο είχε διαρρεύσει στα τέλη του περασμένου έτους. Το ονομάζει design study με τα μέρη του να είναι διαθέσιμα και ξεχωριστά. Διαθέτει περιμετρικά προστατευτικά γκρι πλαστικά, νέα γρίλια, αεροτομή τετραπλές απολήψεις, πλαϊνά spoiler, νέες ζάντες 20″, ενώ υπάρχουν χαμηλότερες αναρτήσεις κατά 30 mm και μεγάλο κιτ φρένων με τετραπίστονες δαγκάνες.

Τέλος το βελτιωτικό πακέτο για το Opel Astra GTC. Ο 1.600αρης turbo κινητήρας αποδίδει πλέον 220 άλογα (από τα 180) με 274 Nm ροπής και στιλιστικά φορά νέα γρίλια, μπροστά spoiler, αεροτομή και πίσω διαχύτη με τετραπλές οβάλ απολήξεις. Τοποθετήθηκαν χαμηλότερες αναρτήσεις κατά 30 mm και πατά πάνω σε ζάντες 21″ με ελαστικά διαστάσεων 245/30. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εντοπίζονται στα δερμάτινα καθίσματα και στα αλουμινένια πεντάλς.

[Πηγή: Irmscher]