Η Nissan ετοιμάζει τα υβριδικά Murano και Rogue

Σχετικά άρθρα

nissan-resonance-concept-2

Η Carla Bailo, αντιπρόεδρος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Nissan Βορείου Αμερικής, κατά το Nissan 360 Event αποκάλυψε πως η εταιρία της ετοιμάζει τις υβριδικές εκδόσεις των Murano και Rogue.

Το νέο Murano θα δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από το Resonance Concept που είδαμε στην φετινή έκθεση της Γενεύης με την υβριδική έκδοση να εξοπλίζεται με το ίδιο υβριδικό κινητήριο σύνολο του Pathfinder Hybrid.

Αυτό αποτελείται από έναν 2,5-λιτρο κομπρεσοράτο βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου και στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω του νέου Xtronic CVT κιβωτίου. Στη περίπτωση του Pathfinder Hybrid, ο κινητήρας αποδίδει 250 άλογα με 329 Nm ροπής.

[Πηγή: Green Car Reports]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...