Η Volkswagen συνεχίζει την ανάπτυξη του φθηνού brand

Σχετικά άρθρα

volkswagen_santana-china-2012_r6

Δεν είναι κάτι το νέο πλέον, αφού εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, υπάρχουν ειδήσεις και επίσημες διαβεβαιώσεις, πως η Volkswagen ετοιμάζει νέο φθηνό υπό-brand.

Ο νέος επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης Hans-Jakob Neusser, αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το υπο-brand. Αρχικά δήλωσε πως η Volkswagen συνεχίζει να εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη του brand αυτού, με τα αυτοκίνητα του να αναπτύσσονται σε συνεργασία με την κινέζικη SAIC, και ίσως κατασκευάζονται πάνω στη πλατφόρμα του Volkswagen Santana.

Το πρώτο αυτοκίνητο θα βγει στην αγορά το 2015 και όπως είχε δηλώσει παλαιότερα ο CEO του VW Group, Martin Winterkorn, το αυτοκίνητο θα κοστίζει μεταξύ €6.000 και €7.000. Αρχικά θα πωλείται στην αγορά της Κίνας και αργότερα, αν πάνε όλα σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, το φθηνό αυτό αυτοκίνητο θα πωλείται αργότερα και στην αγορά της Ινδίας και σε άλλες αναπτυσσόμενες αγορές.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Neusser επιβεβαίωσε πως το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει το Phaeton βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης, αλλά δεν διευκρίνισε το πότε πρέπει να το περιμένουμε.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...