Την 5άδα στοχεύει ο Massa

Σχετικά άρθρα

Felipe Massa

Μέχρι στιγμής, η Williams αποτελεί την πιο θετική έκπληξη για φέτος. Η βρετανική ομάδα έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει ένα πολύ αξιόπιστο και γρήγορο μονοθέσιο, το οποίο έχει στην πλάτη του τον Mercedes-Benz PU106A Hybrib, που είναι το καλύτερο power unit μέχρι τώρα. Ο Valtteri Bottas πήρε την 5η θέση στον πρώτο αγώνα (τερμάτισε 6ος, αλλά ο Daniel Ricciardo αποκλείστηκε), και θα μπορούσε να φτάσει ακόμα πιο ψηλά αν δεν είχε επαφή με τον τοίχο στον 10ο γύρο.

Τα πράγματα, όμως, μπορεί να μην είναι τόσο καλά για την ομάδα τού Grove στη Μαλαισία, καθώς η Red Bull και Ferrari φαίνονται βελτιωμένες. Όμως, ο Felipe Massa υποστηρίζει ότι μία θέση στην πρώτη 5άδα είναι ρεαλιστικός στόχος.

Δεν εκπλήσσομαι από τις Ferrari και Red Bull. Είμαι σίγουρος ότι έχουν ένα καλό μονοθέσιο και θα παλέψουν. Είδαμε έναν καλό γύρο από τον Vettel και μπορεί να παλέψουμε μαζί του. Δεν ξέρω, αλλά ελπίζω να μπορέσουμε να είμαστε στην 5άδα στις κατατακτήριες.

Έπειτα, ο αγώνας είναι αγώνας, και όλα μπορούν να συμβούν. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες να νικήσουμε, κι ελπίζω να είμαστε μπροστά, αλλά θα είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι έχουμε περισσότερα να δείξουμε, κάτι που ισχύει και για τη Mercedes, αλλά θα υπάρξει μια μεγάλη μάχη με πολλές ομάδες, έτσι είναι σημαντικό ότι θα είμαστε εκεί.

Η Mercedes ανησυχεί για το πόσο γρήγορα φθείρονται τα ελαστικά, και ο Βραζιλιάνος λέει πως αυτό θα είναι ένας καθοριστικός ίσως παράγοντας για τον αγώνα τής Κυριακής.

Νομίζω ότι η φθορά είναι υψηλή, και σήμερα αντιμετωπίσαμε μεγάλη φθορά στα ελαστικά. Θα παλέψουμε για 2 ή 3 pit stops, ανάλογα με το πόσο καλύτερη θα είναι η πίστα σε σχέση με σήμερα.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...