Video: Αυτό θα πει τύχη βουνό

Σχετικά άρθρα

lucky

Το περιστατικό που θα παρακολουθήσεις στο βίντεο, εξελίχθηκε κάπου στη Σουηδική Αραβία, με πρωταγωνιστή έναν άντρα που θέλησε να διασχίσει τον δρόμο. Παρατηρώντας το βίντεο θα διαπιστώσεις από μόνος σου πως ο πεζός είναι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους του κόσμου. Καθώς λοιπόν διέσχιζε το δρόμο, δύο αυτοκίνητα ακριβώς δίπλα του συγκρούστηκαν με το ένα να περνάει από την δεξιά πλευρά του με μεγάλη ταχύτητα και το άλλο από την αριστερή πλευρά του, ακριβώς ξυστά από τα πόδια δύο φορές αφού το αυτοκίνητο περιστρεφόταν.

Ο άνθρωπος σαφώς και έπαθε σοκ την στιγμή του περιστατικού καθώς και μετά, αφού είδε τον χάρο να περνάει μπροστά από τα μάτια του τρεις φορές μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αυτό είναι που λέμε λοιπόν τύχη βουνό, τι βουνό δηλαδή αυτό ήταν ολόκληρη οροσειρά βουνών. Περιμένω την άποψη σου μόλις δεις το βίντεο.

ΠηγήLiveLeak

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...