Η Nissan σχεδόν παρουσίασε το Vision Gran Turismo concept

Σχετικά άρθρα

Nissan to reveal the next chapter in its passion for performance

Η Nissan μας είχε υποσχεθεί ότι σήμερα θα παρουσιάσει το Vision Gran Turismo concept, και το έκανε πράξη, μόνο που η φωτογραφία που δημοσίευσε δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα, καθώς πλήρης αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 16 του μηνός.

Επίσης, παρόλο τη παρουσίαση δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για ειδικό πρωτότυπο που ετοίμασε για το Gran Turismo 6, αλλά δε θα ήταν παράτολμο να πω ότι το επόμενο GT-R θα μπορούσε να δανείζεται αρκετά από τα φουτουριστικά του στοιχεία.

Στο εμπρός μέρος βρίσκουμε την γνωστή πλέον μάσκα σχήματος V, που πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς και μεγάλους αεραγωγούς. Προχωρώντας πίσω, το αμάξωμα διαθέτει αρκετές καμπύλες, με τον οροφή να έχει διπλή “φούσκα’. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι το χαμηλωμένο παρμπρίζ και οι 5-άκτινες ζάντες του.

ΠηγήNissan

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...