Σε σπασμένη τσιμούχα του ψυγείου οφείλονταν τα προβλήματα του Magnussen

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen on track.

Η ομάδα της McLaren έψαχνε τα αίτια για τα προβλήματα του Kevin Magnussen στη Σιγκαπούρη. Ο Δανός ανέφερε πως το κάθισμά του ήταν υπερβολικά ζεστό, ενώ και το υγρό του είχε βράσει μέσα στο ειδικό δοχείο, καίγοντάς τον κάθε φορά που προσπαθούσε να πιει για να μην αφυδατωθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές από την πίστα, ο KMag πήγε στο ιατρικό κέντρο αυτής για ελαφρά εγκαύματα που αποκόμισε, με τον ίδιο να υποβαθμίζει το γεγονός με αρκετή δόση χιούμορ.

Χωρίς τίτλο

Πλέον, η ομάδα ανακάλυψε από που προήλθαν τα θέματα, με τον Eric Boullier να αποκαλύπτει πως μια χαλασμένη τσιμούχα στο ψυγείο της MP4-29 διοχέτευε ζεστό αέρα προς το κάθισμα και το δοχείο. Ο Γάλλος τόνισε πως το πρόβλημα λύθηκε πλέον μια και καλή.

Σε ό,τι αφορά τον Jenson Button, που εγκατέλειψε από τους βαθμούς στους τελευταίους γύρους του αγώνα, στο Woking δεν είναι 100 τοις εκατό σίγουροι για το πρόβλημα, αλλά το έχουν περιορίσει στα ηλεκτρικά και πιο συγκεκριμένα στο power box του μονοθεσίου.

[Photo Copyrights: McLaren/LAT Photographic]

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...