Mercedes GLA 45 AMG by VATH μέχρι 446 άλογα

Σχετικά άρθρα

Mercedes_GLA_45_AMG_by_VATH_03

Η Vath έπιασε άλλο ένα μοντέλο της Mercedes και μας παρουσιάζει το βελτιωτικό της πακέτο. Ο λόγος, όπως κατάλαβες, για την Mercedes GLA 45 AMG, με το πακέτο να ονομάζεται V45.

Το αυτοκίνητο διαθέτει το carbon στιλιστικό πακέτο, που περιλαμβάνει εμπρός spoiler, πίσω διαχύτη και αεροτομή οροφής. Επίσης, υπάρχει κιτ ελατηρίων χαμηλώματος κατά 30 χλστ., ενώ ο οίκος τοποθετεί 20άρες αλουμινένιες ζάντες. Στο εσωτερικό η VÄTH προσφέρει διάφορα αξεσουάρ, όπως δερμάτινο τιμόνι, carbon ή ξύλινες λεπτομέρειες και άλλα.

Mercedes_GLA_45_AMG_by_VATH_06

Μηχανικά, ο 2-λιτρος turbo τετρακύλινδρος κινητήρας αποδίδει πλέον 395 άλογα και 485 Nm ροπή, αυξάνοντας την τελική ταχύτητα του γερμανικού compact crossover στα 280 χλμ/ώρα. Αν αυτό δεν σου είναι αρκετό, υπάρχει και το V45RS πακέτο, που αυξάνει την ιπποδύναμη στο εντυπωσιακό νούμερο των 446 ίππων και 539 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...