Η Bentley θα βγάλει και αυτή υβριδικά μοντέλα στην αγορά, με τον CEO της, Wolfgang Durheimer, σε πρόσφατη συνέντευξή του να αποκαλύπτει πως βλέπουν τα υβριδικά όχι μόνο ως μια προσωρινή τεχνολογία που θα γεφυρώσει τα σημερινά αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης με τα ηλεκτρικά μοντέλα, αλλά ως κάτι μόνιμο, μιας και αυτά προσφέρουν καλύτερα χαρακτηριστικά από τα προαναφερθέντα οχήματα.

Όπως τόνισε ο Durheimer, τα plug-in υβριδικά παρέχουν “τα καλύτερα των δύο κόσμων”, ενώ θα είναι η “τέλεια λύση” για τους πελάτες της βρετανικής εταιρίας που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους καθημερινά στα κέντρα των πόλεων, εκεί όπου σε κάποια χρόνια από σήμερα, θα απαγορευθούν τα αυτοκίνητα που θα καταναλώνουν βενζίνη και πετρέλαιο.

Το πρώτο υβριδικό μοντέλο της Bentley θα είναι η Bentayga. Αναμένεται στην αγορά το 2018, ενώ υβριδική έκδοση θα αποκτήσει και η επόμενη Continental GT, η οποία θα χρησιμοποιεί έναν V6 κινητήρα που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, με το υβριδικό σύνολο να παράγει παρόμοια ιπποδύναμη με αυτή ενός V8 κινητήρα.