Το Prius C κυκλοφορεί από το 2012 στις ΗΠΑ και η Toyota αποφάσισε πως ήρθε ο χρόνο για να παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή του. Όλα αυτά τα χρόνια το Prius C έχει δεχτεί αρκετές αναβαθμίσεις, ενώ πέρυσι είδαμε τις Persona series.

Το ανανεωμένο μοντέλο διαθέτει νέα εξωτερική εμφάνιση που διατηρεί την εξαγωνική μάσκα και διαθέτει μαύρες λεπτομέρειες γύρω από τους προβολείς ομίχλης. Έχει πλαϊνά μαρσπιέε ώστε να του δώσουν μια πιο επιθετική εμφάνιση, ενώ υπάρχει μαύρη αεροτομή και μαύρες λεπτομέρειες στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα. Επιπλέον όλες οι εκδόσεις του Prius C θα διαθέτουν ζάντες αλουμινίου. Η μεγαλύτερη αλλαγή για το ανανεωμένο μοντέλο είναι ότι θα φέρει στον στάνταρ εξοπλισμό το Toyota Safety Sense-C σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού. Το σύστημα περιλαμβάνει το Pre-Collision system, το Lane Departure Alert, το Road Sign Assist και το Automatic High Beam.

Ο κινητήρας του ανανεωμένου Prius C παραμένει ο υβριδικός τετρακύλινδρος 1,5 λίτρων που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson και αποδίδει 75 άλογα με 111 Nm ροπής που συνδυάζεται με τον ηλεκτροκινητήρα και αποδίδει συνολικά 100 άλογα. Ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητο για 1,6 χλμ με μέγιστη ταχύτητα 40 χλμ/ώρα.