Το νέο προϊόν της The Boring Company του Elon Musk είναι ένα φλογοβόλο που μπορείς να το αγοράσεις έναντι 500 δολαρίων. Η εταιρία δηλώνει πως θα κατασκευάσει 20.000 φλογοβόλα τα οποία έχουν πάρει την σχετική άδεια από την ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ για το αλκοόλ, τον καπνό και τα όπλα, μιας και η φλόγα που παράγει είναι μικρότερη από 3 μέτρα.

Ο Musk μεταξύ άλλων έγραψε γι’αυτά στον λογαριασμό του στο Instagram:

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι προφανώς, ένα φλογοβόλο είναι μία πολύ κακή ιδέα. Σε καμία περίπτωση μην αγοράσετε ένα. Εκτός αν σαν αρέσει να κάνετε πλάκα.

Όταν συμβεί η αποκάλυψη των ζόμπι, θα είστε χαρούμενοι που αγοράσατε φλογοβόλο. Εάν δεν λειτουργήσει ενάντια στις μάζες των ζωντανών-νεκρών, παίρνετε τα χρήματά σας πίσω!

Η τιμή του φλογοβόλου ανέρχεται στα 500 δολάρια, με τους ενδιαφερόμενους με 30 δολάρια επιπλέον να αγοράζουν και έναν πυροσβεστήρα της εταιρείας, η οποία περιγράφει το προϊόν ως το ασφαλέστερο φλογοβόλο στον κόσμο. Μέχρι στιγμής η εταιρία έχει δεχτεί περισσότερες από 10.000 παραγγελίες, με τις παραδόσεις τους να ξεκινούν την άνοιξη.

 • επιτελους το AXE africa με τον αναπτηρα θα μεινουν στη θεση τους για να κανουν την δουλεια τους οπως πρεπει……και πλεον θα σκοτωνω τις κατσαριδες με στυλ !!!! :-D

 • petrollhead

  Κύριε Musk,
  είναι και οικολογικά αυτά τα φλογοβόλα; Για να ξέρω αν μπορώ να ποζάρω με αυτό μαζί με το Tesla Χ στους “οικολόγους” φίλους μου.

 • a_f_a

  όλο μακακίες αυτό το παιδί.

 • Anestis Genk

  Για να βάζεις πισσόπανο καλό είναι
  https://youtu.be/WcueplRH2-8?t=238