Η Lexus teasάρει το UX

Σχετικά άρθρα

Σε δύο εβδομάδες από σήμερα η Lexus θα παρουσιάσει το UX,το νέο της entry-level crossover, που θα βασίζεται στην TNGA πλατφόρμα. Το μοντέλο θα αποτελεί έμπνευση από το πρωτότυπο UX που παρουσίασε η εταιρία στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο του 2016 και θα έχει μέγεθος λίγο μικρότερο από το CT200h.

Το μοντέλο παραγωγής, που θα τοποθετηθεί κάτω από το NX, δεν θα έχει την ακραία φουτουριστική σχεδίαση του πρωτότυπου, με την Lexus να πιστεύει πως θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ώστε η εταιρία να προσελκύσει αγοραστές με μικρότερη ηλικία.

H ιαπωνική εταιρία ακόμα δεν έχει ανακοινώσει που θα γίνεται η παραγωγή του, αλλά απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να γίνεται στην Ευρώπη, παρότι η Toyota πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει το εργοστάσιο της στην Γαλλία.

Όλα τα μοντέλα της Lexus, που πωλούνται στην Ευρώπη, κατασκευάζονται στην Ιαπωνία, και με το νέο UX -το οποίο θα τεθεί απέναντι στο BMW X2- αναμένει να έχει την ίδια επιτυχία στην Γηραιά Ήπειρο όπως το Toyota C-HR, ώστε να δώσει στην εταιρία την πνοή που χρειάζεται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...