Η Ford παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του Fusion/Mondeo, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Το μοντέλο φέρει νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, νέα αεροτομή, νέα φώτα ομίχλης, νέα LED πίσω φωτιστικά σώματα αλλά και νέες ζάντες.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι περιορισμένες, έχοντας ωστόσο πλουσιότερο εξοπλισμό. Υπάρχει η σουίτα υποβοήθησης οδηγού Co-Pilot360 Protect, το SYNC 3 με οθόνη 8″, κλιματιζόμενα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, όπως επίσης και δερμάτινες επενδύσεις.

Στις σχετικές ειδήσεις η Ford παρουσίασε μια OBD2 συσκευή που επιτρέπει στα εκατομμύρια παλαιότερα οχήματα της Ford να αποκτούν τεχνολογία συνδεσιμότητας. Ονομάζεται FordPass SmartLink και προσθέτει στο όχημα λειτουργίες 4G LTE WiFi, επιτρέπει στον επιβάτη να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει το μοντέλο μέσω του κινητού του τηλεφώνου, να παρακολουθεί τα φωνητικά και γραπτά μηνύματα ενώ οδηγεί, ενώ προσθέτει και μνήμες στα ηλεκτρικά καθίσματα.

Η συσκευή προσφέρεται στα μοντέλα της Ford χρονολογίας από 2010 έως 2017 και κοστίζει 16,99 δολάρια τον μήνα. Η τιμή περιλαμβάνει το κόστος της συσκευής, τις τηλεματικές υπηρεσίες μεταξύ του οχήματος και της Ford και μια δοκιμή 30 ημερών ή 1 gigabyte (όποια από τα δύο έρθει πρώτο) της υπηρεσίας μέσω της Verizon.