Επίσημο: Genesis Mint Concept

Σχετικά άρθρα

H Genesis μόλις παρουσίασε στην περιοχή Hudson Yards του Manhattan της Νέας Υόρκης το Mint Concept, το οποίο είναι ένα compact ηλεκτρικό αστικό hatchback. Το ντεμπούτο του θα γίνει στην έκθεση της Νέας Υόρκης, που ανοίγει σήμερα τις πύλες της, με το Mint Concept να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα από την premium εταιρία της Hyundai.

To διθέσιο ηλεκτρικό μοντέλο είναι σχεδιασμένο με επίκεντρο την πόλη και την ευκολία χρήσης του σε αυτή, με τη Genesis να αναφέρει ότι παραμένει εξαιρετικά διασκεδαστικό στην οδήγηση. Το εμπρός μέρος είναι κλειστό για χάρη της αεροδυναμικής, ενώ υπάρχουν λεπτά LED φωτιστικά σώματα.

Η εταιρία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τεχνικά στοιχεία για τους ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία, παρά μόνο αρκέστηκε να αναφέρει ότι έχει ηλεκτρική αυτονομία 320 χλμ. και ότι έχει δυνατότητα χρήσης ταχυφορτιστή 350 kW.

Με το Mint να είναι ένα μικρό αυτοκίνητο, οι σχεδιαστές της Genesis μας δείχνουν μια μινιμαλιστική προσέγγιση και για το εσωτερικό του concept, έτσι ώστε να γίνει η καλύτερη διαχείριση του χώρου. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει κεντρική κονσόλα ή μεγάλη οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με τιμόνι να ενσωματώνει μια μικρή οθόνη αφής που πλαισιώνεται από μεγάλα κουμπιά για γρήγορη πρόσβαση στα βασικά συστήματα, ένα από τα οποία φαίνεται να είναι για το τηλέφωνο.

Τα ζεστά χρώματα και η γυάλινη οροφή δημιουργούν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, με τις περίεργες πίσω πόρτες του χώρου αποσκευών να είναι ενδιαφέρουσες. Η Genesis αναφέρει ότι αυτή η λύση παρέχει ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο πίσω από τα καθίσματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Mazda EZ-6 και Arata concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Mazda παρουσίασε τη νέα γενιά του 6. Ονομάζεται EZ-6, αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda και θα είναι διαθέσιμο...