Ξεπέρασε τις 20.000 προπαραγγελίες το VW ID.3

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα μήνα, η Volkswagen άνοιξε το βιβλίο προπαρραγγελιών για το ID.3, ανακοινώνοντας παράλληλα μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της οικογένειας ID είναι διαθέσιμο σε 29 αγορές της Ευρώπης (η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές), και σήμερα ο Jurgen Stackmann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen υπεύθυνο για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, έκανε γνωστό ότι η εταιρία έχει λάβει πάνω από 20.000 κρατήσεις. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έρχεται από την Γερμανία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Σουηδία, και αφορά την 1ST special edition του μοντέλου.

Αυτή θα είναι διαθέσιμη κατά το λανσάρισμα και θα περιοριστεί σε 30.000 μονάδες. Φέρει πλούσιο εξοπλισμό, εφοδιάζεται με την μεσαίου μεγέθους μπαταρία που προσφέρει αυτονομία 420 χλμ και έχει αρχική τιμή στη Γερμανία μικρότερη των 40.000 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν προχωρήσουν σε μια προπαραγγελία, πρέπει να καταθέσουν 1.000 ευρώ. Το ID.3 1ST special edition θα προσφέρεται σε τέσσερα εξωτερικά χρώματα και τρεις εκδόσεις, την ID.3 1ST, την ID.3 1ST Plus που διαθέτει επιπλέον IQ. Light και δίχρωμο εξωτερικό και εσωτερικό και την ID.3 1ST Max με μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή και head-up display επαυξημένης πραγματικότητας.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις χωρητικότητας της μπαταρίας. που θα του χαρίζουν αυτονομία 330, 420 και 550 χιλιόμετρα ανά φόρτιση. Η Volkswagen προσφέρει στους αγοραστές των ID.3 1ST special edition δωρεάν φόρτιση 2.000 kWh μέσω του app We Charge και του δικτύου Ionity. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει στα τέλη του 2019, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται κατά τα μέσα του 2020, με την εταιρία να έχει ως στόχο να παραδίδει περισσότερα από 100.000 ID.3 ετησίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...