Το νέο Land Rover Defender από τουβλάκια της Lego

Σχετικά άρθρα

Η Lego Technic παρουσιάζει τη νέα της δημιουργία που δεν είναι άλλη από το νέο Land Rover Defender, κατασκευασμένο από τα διάσημα τουβλάκια της.

To kit αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία προκειμένου να διαθέτει πολλές ρεαλιστικές λειτουργίες και στοιχεία.

Αποτελείται από 2.573 τουβλάκια, διαθέτει σύστημα τετρακίνησης με τρία διαφορικά, πλήρως ανεξάρτητη ανάρτηση, βαρούλκο, ανοιγόμενο πορτ-μπαγκάζ, κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα επιλογής χαμηλής και υψηλής ταχύτητας και εξακύλινδρο κινητήρα με κινούμενα πιστόνια.

Το Land Rover Defender της Lego θα γίνει διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο από την 1η Οκτωβρίου, στη τιμή των 179.99 ευρώ.

Στις σχετικές ειδήσεις η Land Rover ξεκαθαρίζει πως δεν θα κατασκευάσει την pickup έκδοση του νέου Defender, μιας και η 130 έκδοση του Defender θα καλύπτει τα θέλω και τις ανάγκες εκείνων που θα αγόραζαν ένα Defender pickup.

Η έκδοση 130 του Defender θα έχει μήκος 5.100 χλστ., πλάτος 1.999 χλστ., ύψος 1.915 χλστ. και μεταξόνιο 3.022 χλστ και θα προσφέρεται ακόμη και σε οκταθέσια διάταξη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Max Verstappen έπαιζε iRacing μέχρι τις 4 το πρωί πριν το GP της Σαουδικής Αραβίας

Ο Max Verstappen αποκάλυψε τον μοναδικό του τρόπο να χαλαρώνει πριν από τους αγώνες και, όπως ήταν αναμενόμενο, περιλαμβάνει περισσότερους αγώνες, μέσω της ομάδας...

Τρία νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη είναι η δωρεάν αναβάθμιση 1.43 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για τα Audi TTS Coupe του...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...
Autoblog.gr