Αν είσαι κάτοικος της Βόρειας Αμερικής έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις από την Shelby δύο μοντέλα της Ford, την Mustang και το F-150 σε διάφορες εκδόσεις, όπως το Shelby GT350/GT350R, το Shelby GT500, το Shelby GT, το Shelby Wide Body ή το Shelby Super Snake Sport F-150 και το Shelby F-150 Raptor.

Και ενώ η εταιρεία δεν δημοσιεύει τα ακριβή στοιχεία για την ετήσια παραγωγή, ο εκπρόσωπος της, Jonathan Marsh, δήλωσε ότι από το εργοστάσιο της Shelby βγαίνουν ετησίως περίπου 300 αυτοκίνητα που βασίζονται σε Mustang κάθε χρόνο και περίπου 750 παραλλαγές του F-150.

Παρότι η Shelby έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια, παραμένει μια μικρή επιχείρηση, γι’αυτό και αναθέτει περίπου το 70% των παραγγελιών του F-150 στην εταιρία Tuscany, που βρίσκεται στο Elkhart της Ιντιάνα, με τον Marsh να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Shelby δεν μπορεί να κατασκευάσει μόνη της τον όγκο των παραγγελιών.

Στα παραπάνω νούμερα δεν περιλαμβάνονται τα αυτοκίνητα που πωλούνται εκτός Η.Π.Α. και Καναδά, καθώς και τα GT350/GT350R και GT500, τα οποία βγαίνουν από την ίδια γραμμή παραγωγής της Ford με τις “απλές” Mustang, στο Flat Rock του Michigan.