Πωλείται ένα από τα πέντε carbon Demon της Speedkore

Σχετικά άρθρα

To Οκτωβρίου 2018 λίγες ώρες πριν την SEMA, η SpeedKore Performance παρουσίασε ένα βελτιωμένο Dodge Challenger SRT Demon με το σώμα του να ήταν φτιαγμένο εξολοκλήρου από carbon, ενώ μηχανικά η αμερικάνικη βελτιωτική εταιρία είχε βάλει το χέρι της και στον 6,2-λίτρων V8 κινητήρα του muscle car της Dodge, κάνοντας να αποδίδει 1.400 άλογα.

Σήμερα, όμως, έχει βγει προς πώληση μέσω διαδικτυακής δημοπρασίας από το Bring A Trailer ένα εκ των πέντε αυτοκινήτων που φοράει το full-carbon σώμα της SpeedKore. Το συγκεκριμένο χρησιμοποιήθηκε από την εταιρία ως όχημα ανάπτυξης για τη δημιουργία των carbon μερών, αλλά και για να παρουσιάσει την διαδικασία παραγωγής των μερών αυτών.

Από το εργοστάσιο το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.941 κιλά, αλλά εξαιτίας της εκτενής χρήσης του συγκεκριμένου υλικού σε όλο το αμάξωμα, το συνολικό βάρος έχει μειωθεί κατά 91 κιλά.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει γράψει μόλις 291 χλμ., και μηχανικά δεν φέρει τις αναβαθμίσεις που είδαμε στο showcar της SEMA. Έτσι, ο 6,2-λίτρων V8 κομπρεσοράτος κινητήρας του muscle car της Dodge αποδίδει “μόλις” 840 άλογα και 1.043 Nm ροπή.

Το bidding έχει ξεκινήσει με την δημοπρασία να λήγει σε έξι ημέρες από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, με την υψηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή να είναι 50.000 δολάρια. Ωστόσο η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τις 150.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...