H Lexus καταργεί τα CT, IS και RC από την Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Από τον Δεκέμβριο του 2010 που λανσαρίστηκε μέχρι τη τελευταία μέρα του περασμένου μήνα η ιαπωνική εταιρία έχει πουλήσει περίπου 340.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως του CT200h, νούμερο που δεν χαρακτηρίζει το μοντέλο ως επιτυχία.

Ομοίως το RC δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην αγορά της Ευρώπης, ενώ η τρέχουσα γενιά του IS θα είναι η τελευταία που θα κυκλοφορήσει στην Ήπειρο μας. Έτσι, η Lexus επιβεβαίωσε ότι τα CT, IS και RC αφαιρούνται από την γκάμα της στην Δυτική Ευρώπη, κάτι το οποίο χαρακτηρίζει ως μέρος του φυσιολογικού κύκλου ζωής τους.

Ωστόσο, το RC F θα συνεχίσει να διατίθεται στην Ευρώπη, ενώ όπως γνωρίζεις το ολοκαίνουριο IS δεν θα εισαχθεί στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι η γκάμα της εταιρίας στην Ευρώπη θα αποτελείται από τα UX, NX, RX, ES, LS, και LC.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...