Η πρώτη “μεταχειρισμένη” McLaren Speedtail πωλείται σε διπλάσια τιμή απ’ότι καινούρια

Σχετικά άρθρα

Τον Οκτώβριο του 2018 η McLaren παρουσίασε την Speedtail και στα μέσα του περασμένου Μαρτίου ένας τυχερός ιδιοκτήτης της παρέλαβε την πρώτη. Η McLaren έχει κάνει γνωστό πως κάθε μια από τις 106 Speedtail που θα βγάλει στην παραγωγή θα είναι μοναδική και δεν θα μοιάζει με καμία άλλη, μιας και το κάθε αυτοκίνητο θα είναι βαμμένο σε διαφορετικό χρώμα, θα έχει ξεχωριστά διακοσμητικά, ενώ θα έχει και διαφορετικές επενδύσεις στο εσωτερικό.

Από την παρουσίαση του αυτοκινήτου, η McLaren είχε ανακοινώσει ότι όλες οι Speedtail είχαν βρει ιδιοκτήτες, μιας και αυτοί πλήρωσαν 1,75 εκατ. λίρες (2 εκατ. ευρώ) προ φόρων, προκειμένου να το προσθέσουν στο γκαράζ τους. Σήμερα, βλέπουμε την πρώτη “μεταχειρισμένη” Speedtail να αναζητά το νέο της ιδιοκτήτη, παρότι ο πρώτος διένυσε με αυτήν μόλις 125 χλμ.

Το αυτοκίνητο πωλείται από την εταιρία Hamid Tailor Made στο Αμβούργο της Γερμανίας, με την τιμή που ζητά για να την αποχωριστεί να αγγίζει τα €3.990.000, ήτοι σχεδόν 100% κέρδος σε διάστημα λίγων μηνών.

Να θυμίσω ότι το αυτοκίνητο φέρει ένα υβριδικό σύνολο απόδοσης 1.050 ίππων, με τον 4,0-λίτρο V8 twin-turbo κινητήρα εσωτερικής καύσης να αποδίδει 746 άλογα και 799 Nm, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας 308 άλογα και 347 Nm. Για τα 0-300 χλμ/ώρα χρειάζεται 12,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 403 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...