Αυτό είναι το off-road supercar του Marc Philipp Gemballa

Σχετικά άρθρα

Τον Φεβρουάριο του 2020 συστήθηκε η εταιρία του γιου του Uwe Gemballa, δίνοντας μια teaser φωτογραφία μιας custom Porsche 911. Λίγες ημέρες αργότερα, η εταιρία πίσω από τον βελτιωτικό οίκο της Gemballa, η οποία ιδρύθηκε το 1981, μήνυσε τον Marc Philipp Gemballa, γιο του δολοφονημένου ιδρυτή της εταιρείας Uwe Gemballa, για παραβίαση του εμπορικού σήματος και για απάτη, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια απόφαση.

Παρόλα αυτά, η εταιρία του Marc Philipp Gemballa είχε σκοπό να παρουσιάσει το νέο μοντέλο της στην περσινή έκθεση της Γενεύης, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς η τελευταία ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Όλο αυτό το διάστημα, η εταιρία συνεχίζει την εξέλιξη του μοντέλου, η οποία γίνεται μαζί με την RUF, με την MPG να αναφέρει ότι το μοντέλο θα έχει “σοβαρές” εκτός δρόμου ικανότητες.

Σήμερα, όμως, διέρρευσαν φωτογραφίες και video του supercar της MPG, το οποίο τιτλοφορείται ως Project Sandbox. Αυτό διαθέτει carbon σώμα και σχεδιαστικές επιρροές από την 959, ενώ βασίζεται στη νέα 911 (992), με τον σχεδιασμό να έχει την υπογραφή του Alan Derosier. Μηχανικά το project της MPG βασίζεται στην Porsche 911 Turbo S (992), με την RUF να βελτιώνει τον κινητήρα στα 750+ άλογα και στα 930 Nm ροπή, όταν από το εργοστάσιο αποδίδει 650 άλογα και 800 Nm ροπή.

Τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την άνοιξη του 2021, ήτοι τις επόμενες εβδομάδες, με την εταιρία να αναφέρει ότι η ζήτηση που απολαμβάνει είναι ήδη πολύ υψηλή. Η launch edition του μοντέλου θα βγει σε μόνο δέκα μονάδες και έχει γίνει ήδη sold-out, πριν την επίσημη κυκλοφορία του μοντέλου, αφήνοντας διαθέσιμα μόνο 30 από τα 40 αυτοκίνητα που θα παραχθούν συνολικά, με την εταιρεία να ετοιμάζεται για την έναρξη της παραγωγής μέσα στο 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...