Παρέλαβε την Ferrari 488 GTB του και την τράκαρε μετά από μόλις 3 χιλιόμετρα

Σχετικά άρθρα

Στη πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας, ο νέος ιδιοκτήτης αυτής της κόκκινης Ferrari 488 GTB μόλις την είχε παραλάβει από την αντιπροσωπεία, αλλά κατάφερε να την τρακάρει, έχοντας οδηγήσει το ιταλικό supercar για μόλις 3 χιλιόμετρα.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, αλλά η Ferrari απέκτησε σημαντικές υλικές ζημιές στο μπροστινό της μέρος και θα χρειαστεί σίγουρα νέο καπό, νέα φωτιστικά σώματα και νέο προφυλακτήρα.

Η Ferrari 488 GTB φορά τον twin-turbo V8 κινητήρα, 3,9 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 670 άλογα στις 8.000 σ.α.λ και 760 Nm ροπής στις 3.000 σ.α.λ. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8,3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 330 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...