Τι και αν η Pagani έχει ήδη παρουσιάσει την αντικαταστάτη τη Zonda, την Huayra. Αυτό δεν την σταματά να κατασκευάζει one-off εκδόσεις της Zonda. Το αυτοκίνητο έχει όνομα  7 Cinquenta και είναι βαμμένη σε πορτοκαλί χρώμα με όλο το μπροστά μέρος να έχει παραμείνει γυμνό. Αρχικά το αυτοκίνητο ήταν να είναι μωβ και προοριζόταν για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας των Al-Thani του Κατάρ, αλλά η συμφωνία κάπου χάλασε στην πορεία και έτσι το αυτοκίνητο έμεινε στη Pagani.

Μηχανικά εφοδιάζεται με τον γνωστό V12 6.0 λίτρων της AMG που στην προκειμένη περίπτωση θα αποδίδει 750 άλογα με 72 κιλά ροπής, με απλά λόγια είναι η έκδοση του κινητήρα που φορά η Zonda R. Όπως είναι φυσικό δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την επιτάχυνση και την τελική του ταχύτητα. Όποιος και αν είναι ο νέος ιδιοκτήτης της λογικά θα τον μάθουμε στο μέλλον.

[tabs slidertype=”top tabs” fx=”slide”] [tabcontainer] [tabtext]Video 1[/tabtext] [tabtext]Video 2[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

[Πηγή: Autogespot]