Στον 24ωρο αγώνα του Le Mans θα τρέξει ο Giedo van der Garde

Σχετικά άρθρα

Giedo van der Garder

Ένα οδηγός που πέρασε και σχεδόν δεν ακούμπησε από τη Formula 1 είναι ο Giedo van der Garde. Ο Ολλανδός αγωνίστηκε το 2013 με την ομάδα της Caterham, το 2014 ήταν δοκιμαστής της Sauber, διεκδικώντας θέση οδηγού για την έναρξη της περσινής σεζόν, αν και τελικά οι δύο πλευρές έφτασαν σε διακανονισμό.

Επειδή, όμως, ξέρει ότι το μέλλον του στο άθλημα μόνο λαμπρό δεν είναι, δοκιμάζει την τύχη του και σε άλλες κατηγορίες, όπως είναι οι 24 ώρες του Le Mans, εκεί που θα τον δούμε να αγωνίζεται φέτος. Ο 30χρονος θα πάρει μέρος στην κατηγορία LMP2 με την ομάδα της Jota Sport, επισημαίνοντας πως δε θέλει απλώς να κερδίσει την εμπειρία, αλλά την πρώτη θέση στην κατηγορία αυτή.

Στη Formula 1, αγωνιζόμουν στο υψηλότερο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά με την Caterham δεν υπήρχαν πραγματικές πιθανότητες να κερδίσεις αγώνες. Αυτός είναι και ο στόχος μου: να κερδίσω. Το να κερδίσω τον 24ωρο αγώνα του Le Mans, δεν είναι απλώς το όνειρό μου, αλλά ο στόχος μου. Οι αγώνες αντοχής είναι ένα νέο κεφάλαιο για ‘μένα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι διασκεδαστικό. Οι αγώνες αντοχής έχουν τόσο μεγάλη δυναμική τώρα και, μετά από έναν χρόνο μακριά από το cockpit, θα αναγνωρίσω τα επίπεδα που έχουν ανέβει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...