Και spy photos της νέας Toyota Supra

Σχετικά άρθρα

Spy_Photos_Toyota_Supra_06

Αν δεν σου ήταν αρκετό το χθεσινό κατασκοπευτικό video της νέας Toyota Supra, παρακάτω θα δεις όσες λεπτομέρειες μπορούν να γίνουν ορατές κάτω από το βαρύ καμουφλάζ, του θρυλικού ιαπωνικού αυτοκινήτου.

Μη την μπερδεύεις με την BMW Z5 (ή όπως αλλιώς ονομαστεί), καθώς το γερμανικό μοντέλο θα είναι ανοιχτό, ενώ εδώ έχουμε να κάνουμε καθαρά με coupe έκδοση.

Το αυτοκίνητο έχει ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης εδώ και λίγες εβδομάδες, και στην συγκεκριμένη περίπτωση πιάστηκε στο κέντρο εξέλιξης της BMW M Test στο Nurburgring, σε ένα διάλειμμα από τις δοκιμές.

Spy_Photos_Toyota_Supra_08

Ακόμα δεν έχει ακόμα κατοχυρωθεί η τελική ονομασία, αλλά στελέχη της ιαπωνικής εταιρίας είναι υπέρ της αναβίωσης του ιστορικού ονόματος. Όπως ξέρουμε, το σπορ αυτοκίνητο που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την BMW, με την συνεργασία του Ιαπωνικού κολοσσού με την γερμανική πολυτελή φίρμα να πηγαίνει πολύ καλά και ότι πραγματοποιούνται εκτεταμένες δοκιμές ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στο Fuji ή στο Nurburgring.

Τα μοντέλα της BMW και της Toyota, παρ’ ότι έχουν κοινές ρίζες, θα αποτελούν δύο διαφορετικές προσεγγίσεις του θέματος, με πολύ διαφορετικό χαρακτήρα. Ο επικεφαλής μηχανικός της Τοyota, Tetsuya Tada θα διατηρήσουν τη ταυτότητά τους, κάτι που συμπεραίνεται ότι θα μοιράζονται κι άλλα πράγματα εκτός από τη πλατφόρμα και την γραμμή παραγωγής.

Spy_Photos_Toyota_Supra_09

Το γερμανικό όχημα θα κατατάσσεται σε μια πιο πολυτελή κατηγορία με στοιχεία grand-tourer, ενώ η ιαπωνική πρόταση θα αποτελεί μια πιο σπορ κατασκευή που θα χαρακτηριστεί ως η ναυαρχίδα επιδόσεων της εταιρίας. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο, ασχέτως του ονόματος που θα χρησιμοποιηθεί, θα βρίσκεται πάνω από το GT-86 και θα αποτελεί τον συνεχιστή του Supra. Η Z5 της BMW απ’ την άλλη, θα αντικαταστήσει την Z4 που αρχίζει και δείχνει τα χρόνια της.

Η κυκλοφορία της BMW αναμένεται μέσα στο 2017, ενώ λίγο αργότερα και μέσα στο 2018, αναμένεται να κυκλοφορήσει και το νέο Supra. To 2018 θα έχουν περάσει 16 χρόνια από τη χρονιά που βγήκε από το εργοστάσιο το τελευταίο Supra.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...