Spy Video: Ο αντικαταστάτης της McLaren 650S

Σχετικά άρθρα

mclaren-p14

Στην βρετανική ύπαιθρο πιάστηκε να κυκλοφορεί το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την 650S. Η McLaren του έχει δώσει την κωδική ονομασία P14, με το μοντέλο να παρουσιάζεται στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2018, όντας δυνατότερο από την 650S των 650 ίππων. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 330 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο που έχει αντίπαλο την Ferrari 488 GTB, θα βασίζεται και αυτό πάνω στο carbon μονοκοκ σασί της βρετανικής εταιρίας και θα φορά τον ίδιο V8 twin-turbo κινητήρα 3,8-λίτρων. Σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή της McLaren, Frank Stephenson, η P14 θα έχει “ακόμη πιο τρελό σχεδιασμό” από την P1, διατηρώντας τη γνώριμη σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα και τις πλευρικές εισαγωγές αέρα.

Το μοντέλο εκτός από coupe θα είναι διαθέσιμο και σε ανοικτή Spider έκδοση, που θα παρουσιαστεί έναν χρόνο μετά, με την τιμή των μοντέλων θα είναι αυξημένη σε σχέση με αυτές των 650S.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η νέα BMW M5 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της M5, με το αυτοκίνητο να είναι plug-in υβριδικό και να συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8...