Η Jaguar Land Rover σέβεται την ιστορία της, και το δείχνει με κάθε τρόπο. Πριν περίπου δύο χρόνια η βρετανική εταιρία μετονομάζει το Heritage τμήμα της, σε Classic, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ μέσω του προγράμματος Reborn Tour δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείς τις εγκαταστάσεις της στο Σόλιχαλ της Αγγλίας και να δεις από κοντά πως ξαναδίνει ζωή στα παλιά μοντέλα της.

Η επιτυχία του προγράμματος ανακατασκευής ήταν τέτοια, που ανάγκασε τη βρετανική εταιρία να ανοίξει ένα νέο χώρο στην Βόρεια Αμερική, τον πρώτο εκτός Ευρώπης. Το κέντρο βρίσκεται στην πόλη Savannah της πολιτείας της Τζόρτζια και θα έχει 42 πάγκους για την συντήρηση των κλασικών αυτοκινήτων των πελατών, με 75 τεχνικούς.

Το κέντρο θα ανοίξει το επόμενο καλοκαίρι και εκεί θα γίνονται αποκαταστάσεις και ανακατασκευές, σε χώρο 7.000 τ.μ., ενώ θα υπάρχει και showroom πωλήσεων.

Εκεί θα γίνεται η ανακατασκευή των Land Rover Series I, Range Rover Classic, Jaguar E-Type, και Jaguar XKSS, με τις Lightweight E-Types και τις “νέες” XKSS να συντηρούνται σε αυτές τις εγκαταστάσεις, ενώ υπάρχει και ειδικό κέντρο συντήρησης για την XJ220.