Τον Ιούνιο του 2019, η Nissan παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της τελευταίας γενιάς το Navara, που καθιστά το ιαπωνικό pikcup πιο ικανό, πιο “έξυπνο” και πιο αποδοτικό. Σήμερα, με τη σειρά της, η Arctic Trucks παρουσιάζει την αντίστοιχη έκδοση για το μοντέλο της Nissan.

Το ονομάζει Off-Roader AT32, και από τον Φεβρουάριο θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη, καθώς πληροί τις προδιαγραφές του WLTP. Το Navara AT32 φοράει νέες αναρτήσεις της Bilstein, ζάντες διαστάσεων 17 ιντσών με τεράστια ελαστικά 32 ιντσών που αυξάνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 20 χλστ., φτάνοντας τα 243 χλστ. Η αύξηση αυτή βελτιώνει τη γωνία προσέγγισης στις 35 μοίρες (από τις 30,4 μοίρες) και την γωνία διαφυγής στις 24 μοίρες (από τις 22,2 μοίρες), ενώ μπορεί να διασχίσει νερό βάθους 800 χλστ.

Ακόμα, το snorkel στο εμπρός δεξιά φτερό αυξάνει το βάθος που μπορεί να κινηθεί στο νερό κατά 200 χλστ., φτάνοντας τους 80 πόντους. Τέλος, έχει μικτό φορτίο 3,5 τόνους και στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε μεταξύ άλλων xenon προβολείς, καλύπτεται από την εργοστασιακή εγγύηση της Nissan, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει το NissanConnect, που συνδυάζεται με μια οθόνη 8 ιντσών και προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι, και ο 2,3-λίτρων CDi κινητήρας διαθέτει πλέον δύο turbos από την βασική έκδοση των 163 ίππων, όπως συμβαίνει και στην έκδοση με τα 190 άλογα. Έτσι, η “μικρή” έκδοση έχει πλέον ροπή 425 Nm (+22 Nm) και με τις μακρύτερες σχέσεις του νέου κιβωτίου το Navara πληροί τις προδιαγραφές Euro 6d-temp.