Η Bosch αγοράζει αμερικάνικη εταιρία ημιαγωγών

Σχετικά άρθρα

Η Bosch συμφώνησε να αγοράσει τα βασικά περιουσιακά στοιχεία της TSI Semiconductors, και να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτήν για να αυξήσει την παραγωγή των τσιπ καρβιδίου του πυριτίου στις ΗΠΑ, που τοποθετούνται σε ηλεκτρικά οχήματα.

Οι δύο πλευρές δεν αποκάλυψαν την τιμή της αγοράς, με την Bosch να αναφέρει ότι η επένδυση της είναι για να ανανεώσει τις εγκαταστάσεις της TSI στο Roseville της Καλιφόρνια, ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή τσιπ καρβιδίου του πυριτίου έως το 2026.

Η γερμανική εταιρία αναφέρει ότι η επένδυση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις ευκαιρίες της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης, μέσω του νόμου CHIPS, καθώς και των κρατικών επιδοτήσεων. Επιπλέον, η Bosch είπε ότι η εγκατάσταση της TSI θα γίνει ο τρίτος πυλώνας της παραγωγής ημιαγωγών, μαζί με τα δύο εργοστάσια της στη Γερμανία.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia και η Nissan γνωρίζουν και πότε κάνεις σεξ

Τα αποτέλεσμα της έκθεσης του μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος Mozilla δείχνουν πως οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες παραδέχονται ότι μπορεί να πωλούν τα προσωπικά δεδομένα των οδηγών...

Αυτόνομο ρομποταξί έπεσε σε φρέσκο τσιμέντο και άλλο τράκαρε με πυροσβεστικό

Τα αυτόνομα ρομποταξί της Cruise τράβηξαν για ακόμη μια φορά τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω τους αυτή την εβδομάδα και αφού προκάλεσαν μποτιλιάρισμα στους...