Επίσημο: Η Audi εξαγοράζει πλήρως τη Sauber

Σχετικά άρθρα

H Audi ανακοίνωσε σήμερα πως σχεδιάζει να αποκτήσει το 100% του Sauber Group, με τον Oliver Hoffmann να γίνεται ο υπεύθυνος για το πρόγραμμα Audi Formula 1 συνολικά ως Γενικός Αντιπρόσωπος, ενώ θα γίνει και πρόεδρος των διοικητικών συμβουλίων του Sauber Group.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Audi F1 Team, ο Andreas Seidl θα είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση του project της F1 καθώς και για τη διαχείριση της Audi F1 Team.

Ο Hoffmann που θα αφήσει την θέση του ως επικεφαλής τεχνικής ανάπτυξης (CTO) της Audi, προέρχεται από την Audi Sport, έχοντας εργαστεί σε αυτή ως επικεφαλής τεχνικής ανάπτυξης από τον Οκτώβριο του 2017, ενώ διορίστηκε CEO της τον Ιούνιο του 2018.

Ο Hoffmann ανέλαβε τον ρόλο του CTO το 2021 και ήταν υπεύθυνος για την επιτάχυνση της εισόδου της μάρκας στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Ο CEO της Audi Gernot Dοllner θα αναλάβει και την θέση του επικεφαλής τεχνικής ανάπτυξης της εταιρίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...