Οι Κινεζικές τελωνειακές υπηρεσίες κατάσχεσαν την one-off Koenigsegg Agera R BLT

Σχετικά άρθρα

Την θυμάσαι την Koenigsegg Agera R BLT; Μια one-off Agera R, την οποία έκανε ειδική παραγγελία ένας πλούσιος Κινέζος από την Koenigsegg. Το hypecar διαθέτει μπλε carbon σώμα παρόμοιο με αυτό της Pagani Zonda Tricolore και διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες.

Οι Κινεζικές τελωνειακές υπηρεσίες την κατάσχεσαν στο λιμάνι Zhanjiang της επαρχίας Guangdong αφού ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να το εισάγει “λαθραία” χωρίς να πληρώσει τον φόρο εισαγωγής, ο οποίος για ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα μπορούσε να ανέλθει στο 100% της αξίας του. Έτσι η Koenigsegg Agera R BLT θα κόστιζε τον Κινέζο ιδιοκτήτη κοντά στα 3,6 εκατ. ευρώ.

Τα κινέζικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Koenigseg είναι μέρος μιας μεγάλης εκστρατείας καταπολέμησης του λαθρεμπορίου, και μεταξύ άλλων αυτοκινήτων έχουνε κατασχεθεί αρκετές Rolls-Royce, Mercedes-Benz, Toyota, Porsche, Audi και Range Rover.

Ο Κινέζος λογικά θα πάρει την Agera του, αλλά θα πληρώσει σίγουρα ένα τσουχτερό πρόστιμο.

[Πηγή: People, Weibo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...