Spy Video: Η BMW X3 M δοκιμάζεται ανηλεώς στο Nurburgring.

Σχετικά άρθρα

Με την BMW να ετοιμάζει τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς της X3 για τον ερχόμενο Αύγουστο, η γερμανική εταιρία συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της M έκδοσης του μοντέλου, το οποίο δοκιμάζεται ανηλεώς στη πίστα του Nurburgring.

Η συγκεκριμένη έκδοση αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2018, και θα τεθεί απέναντι στις εκδόσεις επιδόσεων των μεσαίων premium SUV, Audi RS Q5 και Mercedes-AMG GLC 63.

Η BMW X3 M θα φορά τον 3-λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα των M3/M4, αλλά με απόδοση 500 ίππων. Το μοντέλο θα διαθέτει τις αναμενόμενες επεμβάσεις από το M Division, με νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, μεγαλύτερους αεραγωγούς, φαρδύτερα φτερά, ζάντες 19 ιντσών και χαμηλωμένη απόσταση από το έδαφος. Θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε κάτω από 5 δευτ., έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη.

Το νέο μοντέλο, ξέρουμε ότι έχει κωδική ονομασία G01, θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα CLAR, προσφέροντας περισσότερο χώρο στους επιβάτες, με την καμπίνα να αναβαθμίζεται. Με τις διαστάσεις της νέας X1 να είναι μεγαλύτερες, το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την νέα Χ3, αλλά το βάρος της θα μειωθεί κατά 100 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...