Ειδική έκδοση Lexus LC Luster Yellow αποκλειστικά για Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

H Lexus φαίνεται ότι λατρεύει το κίτρινο χρώμα για το LC, καθώς μετά την LC Inspiration έκδοση που παρουσίασε στο φετινό Pebble Beach Concours d’Elegance ήταν βαμμένο στο Flare Yellow χρώμα, σήμερα παρουσιάζει μια νέα έκδοση αποκλειστικά για την Ιαπωνία.

Η έκδοση LC Luster Yellow θα είναι διαθέσιμη στις αντιπροσωπείες της Ιαπωνίας αποκλειστικά για δύο μήνες, από 31 Οκτωβρίου έως 31 Δεκεμβρίου. Ο συγκεκριμένος κωδικός χρώματος ονομάζεται Naples Yellow και είναι παρόμοιος, αλλά όχι ακριβώς ίδιος με το Flare Yellow της έκδοσης που παρουσιάστηκε στην Αμερική και είναι διαθέσιμη και στην Ευρώπη, ως LC Yellow Edition.

Το Naples Yellow διαθέτει χρυσά “μέταλλα” στην υφή του, που τονίζουν τις καμπύλες του πολυτελούς coupe. Ακόμα, ταιριάζουν με τις σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών, οι οποίες διαθέτουν μαύρες λεπτομέρειες. Το κίτρινο χρώμα συνεχίζει και στο εσωτερικό, μιας και συναντάμε κίτρινες Alcantara επενδύσεις στις πόρτες, αλλά και κίτρινες ραφές στο ταμπλό, στη κεντρική κονσόλα και στον πίνακα οργάνων.

Τέλος, υπάρχουν carbon ταμπελάκια που αναγράφουν με κίτρινα γράμματα το LC Limited Edition. Το πακέτο Luster Yellow είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία τόσο για το LC 500 όσο και για το LC 500h, με τιμές από ¥14.350.000 €111.600) και ¥14.850.000 (€115.500) αντίστοιχα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...